The Young Ones

email: info@thoommedia.nl | mobile: +31 6 39575507

Op dit moment werk ik als regisseur/samensteller aan het programma The Young Ones. In The Young Ones volgt Veronica acht jonge mensen die midden in het leven staan en wonen in een grachtenpand aan de Prinsengracht in Amsterdam. Ze zijn jong en ze willen wat. De grote vraag die hen bezighoudt: Hoe word je een succes in hip en happening Amsterdam? Gevolgd door de camera vertellen zij hun verhaal, waarin dromen en ambities vorm krijgen en liefde jaloezie elkaar ontmoeten. Een wereld die bestaat, maar toch niet helemaal echt is… Maar dat wel zou kunnen zijn. Kortom, reality met een stout randje. The Young Ones is vanaf 24 september iedere maandag t/m donderdag om 22.25 uur te zien bij Veronica.

Ontmoet Denise (25), Frank (31), Mourad (25), Romy (20), Pim (26), Sabine (26), Mignon (22) en Ivan (26). Ze zijn jong, willen het gaan maken in Amsterdam en wonen op de meest gave plek in onze hoofdstad. Allemaal jagen ze een droom na, van het willen openen van een eigen nagelstudio, de hotste apps ontwikkelen, doorbreken als dj tot het internationaal uitrollen van een eigen model agency. Maar niet alleen hun ambities en doelen staan centraal, ook op persoonlijk vlak maken de acht het nodige mee. Gedurende enkele weken vertellen zij hun verhaal, waarin conflicten, vriendschap, jaloezie, dromen, relaties, zelfvertrouwen en hun carrière samenkomen.

Constructed reality
Een populair genre in andere landen met hitseries als The Hills en Made in Chelsea, maar nieuw in Nederland; constructed reality. Een realityserie waarin alles wat je ziet echt is, behalve wat is verzonnen. Een doolhof waarin feit en fictie samenkomen. De personages zijn echt, evenals hun ambities, reacties en emoties, maar hier en daar wordt de werkelijkheid een handje geholpen door onverwachte situaties te creëren voor de deelnemers.